Η αντίδραση της ΕΑΚ στο συμβάν με Πετρίδη και δημοσιογράφο
Ανακοίνωση Δ.Σ. ΕΑΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άγγελος Ποστέκογλου κατάφερε και οδήγησε την Τότεναμ στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 41 ολόκληρα χρόνια και παράλληλα την έβαλε στη League Phase του Champions League, ενώ λίγες ημέρες μετά αποχώρησε από τον πάγκο της.
Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στα social media ένα VIDEO με την ομιλία του Ελληνοαυστραλού τεχνικού στα αποδυτήρια πριν οι παίκτες του βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά όσα λέει στην πορωτική ομιλία του:
“Εντάξει, από την ημέρα που ήρθα όλα ήταν θέμα οικογένειας. Δεν βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση μόνο λόγω του ποδοσφαίρου μας.
Είμαστε σε αυτή τη θέση επειδή όλοι εσείς, εμείς το προσωπικό, μείναμε ενωμένοι σαν οικογένεια σε δύσκολες στιγμές και θα το χρειαστούμε αυτό σήμερα.
Θυμηθείτε γιατί το κάνουμε. Δεν πρόκειται μόνο για να κερδίζουμε πράγματα.
Πρόκειται για την ανταπόδοση. Την προσφορά σε ανθρώπους που μας αγαπούν και κάνουν θυσίες για εμάς.
Οπότε, βγείτε έξω σήμερα, όχι απλά σαν 11 αδέρφια. Βγείτε με όλους εμάς μαζί σας, με όλους αυτούς τους ανθρώπους μαζί σας.
Με τους χιλιάδες στο γήπεδο μαζί σας, με τους εκατοντάδες χιλιάδες πίσω στην πατρίδα μαζί σας.
Είμαστε ο μεγαλύτερος στρατός. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν… δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Αυτό που έχουμε δεν μπορεί να σταματήσει
Απλώς βγείτε εκεί έξω, παίξτε το ποδόσφαιρό μας, να είστε σαν οικογένεια.
Στο τέλος του αγώνα, όταν σηκώσετε αυτό το τρόπαιο, θα κάνετε όλους αυτούς τους ανθρώπους πιο περήφανους από ποτέ στη ζωή τους”.
🚨🎙️ REVEALED: Ange Postecoglou’s pre-match speech to the players ahead of the UEFA Europa League Final in Bilbao.
— Spurs Army (@SpursArmyTweets) June 24, 2025
This is special. 🤍🇦🇺 pic.twitter.com/A8Bev6tNF3
Πηγή: sport24.gr