ΑΠΟΕΛ για προστριβή με δημοσιογράφο - «Το θέμα θεωρείται λήξαν»
Το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ για το θέμα που προέκυψε στην Γενική Συνέλευση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η σεζόν 2024–25 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των φίλων της Μονακο, όχι για θριάμβους, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, τις πικρές χαμένες ευκαιρίες.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε μέχρι το τέλος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά κάθε φορά....έπεφτε στο τελευταίο σκαλοπάτι.
1. Leaders Cup
Η αρχή της απογοήτευσης ήρθε στον τελικό της Leaders Cup, με τη Μονακό να γνωρίζει την ήττα με 104-96 από τη Λε Μαν, σε ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού αλλά και αμυντικής αστάθειας.
2. Coupe de France
Πάλι από τη Λε Μαν τη πάτησε η Μονακό. Αυτή τη φορά όχι στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό. Η Λε Μαν επικράτησε με 102-99 της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί, όπου έχασε από την Παρί του Σορτς και του Ουόρντ.
3. EuroLeague Final
Στον σημαντικότερο τελικό της χρονιάς, η Μονακό δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Στις 25 Μαΐου, στον τελικό της EuroLeague, λύγισε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 81-70. Ήταν μια μάχη με πολλά νεύρα και πίεση, αλλά η τουρκική ομάδα αποδείχθηκε πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη.
4. Τελικοί LNB Pro A
Το αποκορύφωμα της απογοήτευσης ήρθε στο φινάλε της σεζόν. Στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, η Μονακό ηττήθηκε από την Paris Basketball, χάνοντας και το εγχώριο στέμμα.
Πηγή: sdna.gr