Καθάρισε την Μπάγερν και πήρε την πρωτιά η Μπενφίκα - «Αντίο» με ισοπαλία για Μπόκα Τζούνιορς

Καθάρισε την Μπάγερν και πήρε την πρωτιά η Μπενφίκα - «Αντίο» με ισοπαλία για Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη επικράτησε 1-0 της Μπάγερν Μονάχου και πέρασε ως πρώτη στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Την κορυφή του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κατέκτησε η Μπενφίκα, που επικράτησε 1-0 της Μπάγερν Μονάχου.

Ένα γκολ του Σιέντελρουπ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 13ο λεπτό του αγώνα χάρισε στην ομάδα του –βασικού- Βαγγέλη Παυλίδη τη νίκη πρωτιάς, με τους Βαυαρούς να έχουν ακυρωθέν γκολ και μπόλικες καλές ευκαιρίες αλλά να βολεύονται με τη δεύτερη θέση.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Μπόκα Τζούνιορς, η αναμέτρηση της οποίας με την Όκλαντ Σίτι διακόπη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου λόγω προειδοποιήσεων για ανεμοστρόβιλο στο Νάσβιλ.

Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 1-1, με τους Αργεντίνους να προηγούνται με αυτογκόλ του Γκάροου στο 26’ και τους Νεοζηλανδούς να γράφουν ιστορία ισοφαρίζοντας με τον Γκρέι στο 52’.

Εντέλει, η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά μετά από περίπου μισή ώρα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 6 σημάδια που σου στέλνει το σώμα σου, για να σε προειδοποιήσει ότι χρειάζεσαι άμεσα ένα διάλειμμα

Τα 6 σημάδια που σου στέλνει το σώμα σου, για να σε προειδοποιήσει ότι χρειάζεσαι άμεσα ένα διάλειμμα

Είναι ξεκάθαρο πως έχεις ξεπεράσει τα όριά σου, αν τα παρακάτω σημάδια σου λένε κάτι

BEST OF THEMASPORTS