Themasports teamΔηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο παλαίμαχος άσος και προπονητής Σταύρος Παπαδόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ιστορία δεν παραγράφεται, είναι εκεί γραμμένη, οι δύο ομάδες αυτές δεν έχουν διαλυθεί, έχουν συγχωνευθεί. Αυτό μεταφέρει τους τίτλους, την ιστορία όμως όχι. Το να λέμε ότι η ΑΕΚ μαζί με την ΕΠΑ και τον Πεζοπορικό έχει τόσους τίτλους, ναι. Το να λέμε ότι η ΑΕΚ έχει πάρει αυτή τους τίτλους, όχι, δεν είναι σωστό. Αυτή είναι η ιστορία. Μαζί οι τρεις ομάδες, ναι, έχουν αυτούς τους τίτλους. Επειδή δεν είμαι νομικός, πάμε σε άλλο κομμάτι. Μεταφέρονται οι τίτλοι, νομικά στέκει, αλλά η ιστορία δεν παραγράφεται. Δεν μπορεί να ξεχαστεί ότι η ΕΠΑ και ο Πεζοπορικός πήραν τους τίτλους», είπε μεταξύ άλλων.
Για τις υπόλοιπες ομάδες ένα σχόλιο: «Έχουν σοβαρά προβλήματα ύπαρξης Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Εγώ θα ήθελα μία ισχυρή Ανόρθωση και έναν ισχυρό ΑΠΟΕΛ. Οι ομάδες όπως κτίζονται τώρα, η Πάφος, η ΑΕΚ, ο Άρης και η Ομόνοια, με αυτά που βλέπουμε τώρα, θα είναι η ομάδες που θα επιδιώξουν τις διακρίσεις».
Άποψη εξέφρασε και για τον Απόλλωνα και όπως είπε βλέπει να υπάρχουν πολλά προβλήματα, ενώ για τον Γκάρι Ροντρίγκες είπε πως ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη και επίσης, αναφέρθηκε και για τα οικονομικά προβλήματα της Λεμεσιανής ομάδας. Παρόλα αυτά, είπε πως πρόκειται για μεγάλη ομάδα και θα βρει κάποια στιγμή τον δρόμο του.
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 15:01
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104.
10/11 @ 11:39
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
09/11 @ 19:14
Διαβάστε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου.
14/11 @ 16:25
Η ΑΕΚ με λίγο άγχος πήρε την νίκη κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία για να... γεμίσουν τις μπαταρίες αξιοποιώντας την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής.
09/11 @ 15:42
Η 11άδα της ΑΕΚ
14/11 @ 20:44
Η ΑΕΚ αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο την... προηγούμενη διακοπή και επανήλθε φουριόζα. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ένα... μπαμ στην Ευρώπη και κατάκτηση Σούπερ κΑΠ.
BEST OF THEMASPORTS