Παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, ο Μπρούνο Φερνάντες είπε «όχι» σε συμβόλαιο ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ, επιλέγοντας να παραμείνει στην Ευρώπη.
Πρόσφατα, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες απέρριψε ένα εντυπωσιακό τριετές αφορολόγητο συμβόλαιο αξίας 235 εκατομμυρίωνευρώ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», η Αλ Χιλάλ ήταν έτοιμη να καταβάλει στην Γιουνάιτεντ πρόταση ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός επέμεινε ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και να παίξει στο «κορυφαίο επίπεδο».
Και ενώ η απόφασή του μπορεί να του κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, οι τελευταίοι λογαριασμοί της εταιρείας εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων εικόνας του δείχνουν ότι έχει βάλει στην άκρη σχεδόν δέκα εκατομμύρια ευρώ, από εξωαγωνιστικά έσοδα.
Τα έγγραφα που καλύπτουν τη σεζόν 2023/24 δείχνουν ότι ο επιθετικός έχει συγκεντρώσει για την ακρίβεια 9,3 εκατομμύρια ευρώ στην BF8 Sports Limited, την εταιρεία που χρησιμοποιεί για τα εξωαγωνιστικά του έσοδα.
Αυτό το ποσό αυξήθηκε κατά 2,1 εκατομμύρια λίρες (περίπου 2,47 εκατομμύρια ευρώ) σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 175.000 λίρες τον μήνα (περίπου 206.000 ευρώ) επιπλέον του μισθού του ως ποδοσφαιριστής.
Ο Φερνάντες φέρεται να λαμβάνει 12,5 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο (περίπου 14,7 εκατομμύρια ευρώ) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μπόνους, δικαιώματα εικόνας και επικερδείς χορηγικές συμφωνίες με brands όπως η Adidas και η EA Sports του αποφέρουν επιπλέον εκατομμύρια.
Ο Ανδρέας Σιήκκης αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Απόλλωνα και μίλησε για πρώτη φορά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, www.apollon.com.cy για τις σκέψεις του μετά την ένταξή του στην ομάδα και για το νέο του ξεκίνημα στη Λεμεσό.
Έξαλλος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Αλ Χιλάλ, για μία διαιτητική απόφαση. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό ο Ράιαν Σερκί.
Το τηλεοπτικό προϊόν της Πρέμιερ Λιγκ αλλάζει ριζικά και ανάμεσα στις υπόλοιπες ιστορικές αποφάσεις που έχουν παρθεί, προστίθενται κι εκείνες που θα κάνουν τους τηλεθεατές σχεδόν να... συμμετέχουν στις προπονήσεις με τους παίκτες!
Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ένωση (IFAB) θέτει από σήμερα, 1η Ιουλίου 2025, σε ισχύ οκτώ βασικές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, με στόχο τη βελτίωση της ροής του παιχνιδιού και την ενίσχυση της διαφάνειας.
Η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας (UNFP) απηύθυνε δριμεία κριτική στη FIFA, ζητώντας την άμεση αναστολή των αγωνιστικών της σχεδίων και ειδικότερα του διευρυμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
Ένα «χτύπημα» στο 3ο λεπτό, άλλο ένα στο 93' και… τέλος. Η Ίντερ έμεινε να τα βάζει με την τύχη της, η Φλουμινένσε θριάμβευσε 2-0 και οι «νερατζούρι» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ Συλλόγων στους «16»!