Έμειναν στο «0» και «ζωντανές» για πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Αλ Χιλάλ

Έμειναν στο «0» και «ζωντανές» για πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Αλ Χιλάλ

Σε ένα ματς που άξιζε για περισσότερα πράγματα, Σάλτσμπουργκ κι Αλ Χιλάλ ήρθαν ισόπαλες 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

«Ζωντανές» για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων έμειναν Ζάλσμπουργκ κι Αλ Χιλάλ, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, με τους Άραβες να έχουν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και τους μόνιμους πρωταθλητές Αυστρίας να ποντάρουν περισσότερο στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, η ομάδα της Red Bull ισοβαθμεί στην κορυφή του γκρουπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 4 βαθμούς, ενώ η Αλ Χιλάλ πήγε στους 2 κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.