Η Ομόνοια αρχίζει την προετοιμασία της σε... μουδιασμένο σκηνικό από την «ακινησία» στον τομέα της ενίσχυσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η σεζόν άρχισε για την Ομόνοια ουσιαστικά με την ανακοίνωση της επιστροφής του Χένινγκ Μπεργκ στην τεχνική ηγεσία, ενώ στη συνέχεια στάλθηκαν μηνύματα χωρίς «φανφάρες» από τη διοίκηση.
Με χαμηλές προσδοκίες και την κρυφή ελπίδα ότι αυτή τη σεζόν θα βγουν περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις και οι συγκυρίες θα οδηγήσουν την ομάδα πιο κοντά στην κορυφή.
Οι πράσινοι αρχίζουν την Δευτέρα τις προπονήσεις, ενώ κομβικής σημασίας είναι οι «λίγες και καλές» μεταγραφές που θα επιδιώξει η ομάδα προγραμματισμού με στόχο να δοθεί περιεχόμενο σε μια προοπτική που να αφήνει ελπίδες για ταξίδι μέχρι τον χειμώνα στο Κόνφερενς Λιγκ. Το γεγονός ότι στις κληρώσεις η ομάδα είναι στους δυνατούς ευνοεί ένα οδοιπορικό ανάλογο προηγούμενων περιόδων.
Η Ομόνοια θα παραμείνει στο ορεινό θέρετρο της Κυπερούντας για μία εβδομάδα, καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Λοΐζου, Χαραλάμπους, Παναγιώτου και Γιόβετιτς έχουν εξασφαλίσει επιπλέον μέρες άδεια λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.
Η Ομόνοια περιμένει με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα με την Αραζ και στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/08 @ 09:05
Η Ομόνοια περιμένει με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα με την Αραζ και στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού
06/08 @ 21:14
Μετά το τέλος της αποψινής τελευταίας προπόνησης της Ομόνοιας στην «Dalga Arena», ο Χένινγκ Μπεργκ αποφάσισε οριστικά για το... δίλημμα Ιγκεμπρίτσεν-Άιτινγκ.
06/08 @ 19:38
Με προπόνηση στην «Dalga Arena» ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του αυριανού (07/08, 19:00) αγώνα με αντίπαλο την Αράζ, για τον 3ο προκριματικό του Conference League.
06/08 @ 22:40
Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Αράζ από το πρώτο παιχνίδι θέλει η Ομόνοια, η οποία κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (07/08, 19:00) με τους Αζέρους στην «Dalga Arena», για τον 3ο προκριματικό του Conference League.
06/08 @ 12:57
Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τις ευρωπαϊκές συμμετοχές του νέου της μεταγραφικού αποκτήματος, Κάρελ Άιτινγκ.
06/08 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στην «Dalga Arena» ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (19:00) αγώνα με αντίπαλο την Αράζ, για τον 3ο προκριματικό του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS