Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο παραμένει στη Νότιγχαμ Φόρεστ για άλλα τρία χρόνια όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα.

Στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ θα παραμείνει για άλλα τρία χρόνια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως αναφέρει και η σχετική ανάρτηση ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος μπορεί να έχασε στις τελευταίες αγωνιστικές το εισιτήριο για το Champions League αλλά του αναγνωρίστηκε η καλή εφετινή πορεία και η έξοδος στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι μου σε αυτό το φανταστικό κλαμπ. Από την ημέρα που ξεκίνησα στην Φόρεστ δουλέψαμε αρκετά σκληρά για να δημιουργήσουμε δεσμούς με τους παίκτες τους οπαδούς και όλους στην ομάδα, κάτι που μας βοήθησε αρκετά για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα την περασμένη σεζόν», αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, κ.Μαρινάκη για την υποστήριξη του. Είναι σημαντικό για εμένα η ύπαρξη μιας δυνατής σχέσης με τον ιδιοκτήτη μας και πραγματικά μας άρεσε πάρα πολύ να δουλεύουμε μαζί από την ημέρα που έφτασα στην ομάδα. Τώρα όμως είναι η ώρα να δουλέψουμε αρκετά πιο σκληρά από ποτέ άλλοτε για να δημιουργήσουμε κάποιες εξαιρετικές στιγμές για να θυμόμαστε μαζί».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε: «Ο Νούνο απέδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει την απόδοση των παικτών και να εξελίξει παίκτες, την ίδια στιγμή που μπορεί να ενσωματώσει και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην πρώτη μας ομάδα. Έχουμε μία δυνατή σχέση και πάνω από όλα και οι δύο έχουμε το ίδιο όνειρο και την ίδια φιλοδοξία να γράψουμε ιστορία για την Νότιγχαμ Φόρεστ αγωνιζόμενοι στην Πρέμιερ Λίγκ στην Ευρώπη και φυσικά να κερδίζουμε τρόπαια για την θαυμάσια ομάδα μας», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη Νορβηγία νίκησε στα ίσα με 2-1 τη Βραζιλία, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή της τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ και πανηγυρίζοντας μια θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ!