Ακολουθήστε μας στο Google news

Διεθνείς παρατηρητές ορίστηκαν σε αγώνες των διοργανώσεων της UEFA που θα διεξαχθούν εντός Οκτωβρίου.  Ο Μιχάλης Μίτας ορίστηκε παρατηρητής αγώνα σε παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U - 21. Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Φινλανδία – Δανία που θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου στο «Helsinki Football Stadium». Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο μαζί με την Πολωνία, τη Λιθουανία, τα Νησιά Φαρόε και τη Γεωργία. * Ο Κώστας Καπιτανής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Καραμπάχ, που θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στο «Estadio Metropolitano». Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο της φάσης των ομίλων του Champions League μαζί με τη Τσέλσι και την Ρόμα. * Ο Μιχάλης Αργυρού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Βιτόρια Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου στο «Stade Velodrome». Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον ένατο όμιλο της φάσης των ομίλων του Europa League μαζί με τη Σάλμπουργκ και την Κόνιασπορ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ