Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Κυριάκος Πραστίτης, ενημέρωσε τα μέλη και τους υποστηρικτές της Αμμοχωστιανής ομάδας (επιφανείς Ανόρθωσιάτες, αλλά και απλός κόσμος) που ήταν παρόντες στη συνάντηση, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο, για την άρση του εμπάργκο, τις μεταγραφές, το πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας και άλλα...
Ακόμη, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να εκδώσει ή να ανανεώσει το εισιτήριο διάρκειας του, ενώ στον χώρο υπήρχαν και προϊόντα του ANO Store.
Στην ομιλία του προς τα μέλη και τον υπόλοιπο κόσμο, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης, ανακοίνωσε την άρση του εμπάργκο:
Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει κίνδυνος αυστηροποίησης των ποινών από τη FIFA, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αν ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν άλλα άρθρα του νόμου από αυτά που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα, κινδυνεύουμε μέχρι και με διαβάθμιση».
Ο κ. Πραστίτης ανέφερε επίσης ότι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν (2025-2026) θα ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι το χαμηλότερο της τελευταίας 20ετίας.
Ακόμη, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ρωτήθηκε για το ύψος του συνολικού χρέους της Αμμοχωστιανής ομάδας και απάντησε ότι αυτό θα ανακοινωθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 11/07/2025.
Δείτε τα σχετικά βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:
Άλλες σημαντικές τοποθετήσεις από τον Πρόεδρο Κυριάκο Πραστίτη:
«Πριν ένα μήνα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δέκα υποθέσεις εμπάργκο μεταγραφών τις οποίες διευθετήσαμε.
Είχαμε οφειλές 200.000 ευρώ στην εταιρία που μας έντυνε, η οποία δέχθηκε να παίρνει 5000 τον μήνα.
Η ποδοσφαιρική εταιρία κατά 90% ανήκει στο σύλλογο.
Ένας επιπλέον τρόπος που βρήκαμε για να αυξηθούν τα έσοδα, είναι η αξιοποίηση του γηπέδου μας, που είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχει η Ανόρθωση.
Το μελετάμε αν υπάρχει περιθώριο να πουλήσουμε κάποια πακέτα μετοχών του γηπέδου».
Για το αν μιλησαν με επενδυτές: «Είδαμε κάποιους, αλλά μας απέρριψαν. Η τελευταία πρόταση που είχαμε, δυστυχώς δεν ήταν επενδυτική. Υπήρξαν δύο πολύ σοβαροί επενδυτές, αλλά έχουν τις επιφυλάξεις τους για τα οικονομικά».
Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports: