Η αποκάλυψη Καραπατάκη για τους επενδυτές και η ατάκα για το ύψος του μπάτζετ

Η αποκάλυψη Καραπατάκη για τους επενδυτές και η ατάκα για το ύψος του μπάτζετ

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τη δημιουργία της εταιρείας, ΑΕΚ Λάρνακα FC LTD, ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, αποκάλυψε ότι είναι σε επαφές με τρεις ξένους επενδυτές, ενώ απάντησε στο ερώτημα, αν μπορούν με τη δημιουργία εταιρείας να πλησιάσουν τα υψηλά μπάτζετ άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω εξασφαλίσει γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ από ανθρώπους της Λάρνακας. Είμαστε ήδη σε επαφές με τρεις ξένους επενδυτές. Είναι από τον κύκλο μας και θέλουν να είναι μαζί και όχι μόνοι τους. Είμαστε και κοντά και μακριά. Χωρίς να λειτουργήσει η εταιρεία, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Δεν βιαζόμαστε για τον επενδυτή. Ο προϋπολογισμός θα είναι ο ίδιος με τον περσινό, έχουμε εξασφαλίσει ήδη τα λεφτά και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν θα γίνει χωρίς πίεση και βιασύνη.

Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε τα μπάτζετ άλλων ομάδων. Να πάμε δηλαδή από τα 8 εκατομμύρια στα 25. Με την εταιρεία, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να έρθει κάποιος να επενδύσει στην ομάδα μας, αφού θα υπάρχει περισσότερη διαφάνεια. Αυτά τα νούμερα όμως δεν είναι υγιές για το μέγεθος της ΑΕΚ. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, αλλά πρέπει να κάνουμε σωστές κινήσεις με τα λεφτά που έχουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Την περιμένει "καυτό" πρόγραμμα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Την περιμένει "καυτό" πρόγραμμα

Στην Ομόνοια έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης».