Γιατί η ΑΕΛ θα ψηφίσει Λοιζίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του σε podcast του ΡΙΚ γνωστοποίησε ότι θα ψηφίσουν τον Χάρη Λοιζίδη στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της ΚΟΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για την παραίτηση του Ανδρέα Καπαρδή: «Το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο και επώδυνο. Είχαμε συνεδρία χθες και ως απότοκο της συνεδρίας, για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε ο κ. Καπαρδής. Δεν γνώριζε ο κ. Καπαρδής ότι υπήρχαν κατηγορίες εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου».
Για την αντικατάσταση του κ. Καπαρδή: «Με βάση τη νομοθεσία είναι απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. Θα αναμένουμε να διοριστεί ο νέος πρόεδρος της επιτροπής».
Για τις προσλήψεις που θα γίνουν: «Θα προσληφθούν πέντε γυμναστές, ένας για κάθε επαρχία για βοηθούν το έργο της σχολής. Με την πρόσληψη αυτού του κόσμου θα είμαστε πάρα πολύ πιο προσεκτικοί στο μέλλον».
Για τις υποθέσεις που εξετάζει η Επιτροπή: «Έχουμε ανοιχτές πέραν των 10 ερευνών. Κάποιες αφορούν αγώνες Β’ Κατηγορίας και κάποιες άλλες Ομοσπονδίας που εξετάζουμε το θέμα ασυμβιβάστου.
Για την πρόταση της Επιτροπής: «Έχουμε προτείνει όταν είναι περιπτώσεις ασυμβιβάστων να μπορεί η ίδια επιτροπή να καλεί τους ενδιαφερόμενους και να επιβάλλει η ίδια την ποινή. Το κείμενο έχε μπει για διαβούλευση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο να τεθεί προς ψήφιση».