Η ανακοίνωση της ΚΟΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Αναφορικά με σημερινή ανάρτηση του Προέδρου της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ Σταύρου Παπασταύρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τονίζει πως τέτοιες αναφορές δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ως προς τη λειτουργία, τη διαφάνεια και την πρόσβαση των σωματείων στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Ομοσπονδίας.
Για άλλη μια φορά και για αποκατάσταση της αλήθειας, υπενθυμίζουμε πως οι οικονομικές καταστάσεις της Ομοσπονδίας ελέγχονται από ανεξάρτητους εξωτερικούς ελεγκτές, υποβάλλονται στη FIFA, στην UEFA και στον ΚΟΑ και επιπλέον ελέγχονται από εξελεγκτική επιτροπή αποτελούμενη από τρία μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Σε αυτή την Επιτροπή, συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια και η Ομόνοια Λευκωσίας διά του τότε αναπληρωτή της προέδρου Δημήτρη Γρηγόρη.
Στη συνέχεια, οι οικονομικές καταστάσεις παρουσιάζονται και εγκρίνονται από τα σωματεία κάθε χρόνο κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ.
Σημειώνεται ότι οι οικονομικές καταστάσεις του 2024 έχουν ολοκληρωθεί και θα κατατεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.
Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα διέρρευσαν στον ημερήσιο Τύπο αναλυτικές καταστάσεις που αφορούν προηγούμενες χρονιές και οι οποίες βρίσκονται ήδη στην κατοχή μελών της Ομοσπονδίας.
Καθώς η Ομοσπονδία διανύει μεταβατική περίοδο όσον αφορά τη θέση του Προέδρου, καλούμε όλους σε αυτοσυγκράτηση, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τις διαδικασίες».
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά το τέλος του αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 09:20
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της gol24 η Wieczysta Kraków κινείται για την απόκτηση του Πολωνού Κάρολ Φίλα και όχι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
09/07 @ 16:16
Σε μέσο της Σερβίας μίλησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με αφορμή τα παιχνίδια της Παρτιζάν απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στην Ανόρθωση.
09/07 @ 14:00
Η Ντιναμό Βουκουρεστίου ψωνίζει αλά Κυπριακά
09/07 @ 22:00
Η ΑΕΚ εισέρχεται πρώτη στα ευρωπαϊκά ματς με το ενδιαφέρον για κέρδη του κυπριακού ποδοσφαίρου να είναι μεγάλο ενόψει και των υποχρεώσεων Άρη, Πάφου και Ομόνοιας.
09/07 @ 13:30
Ο Κυριάκος Οργανισμός Αθλητισμού απάντησε με ανακοίνωση του στον Σπύρο Νεοφυτίδη
09/07 @ 23:17
Η Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας, ρίχνεται πρώτη στη μάχη της Ευρώπης, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/07, 19:30) στην «Αρένα» την Παρτιζάν για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και θα επιδιώξει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα, έστω και μικρό, ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι.
BEST OF THEMASPORTS