Η Ανόρθωση ενημερώνει για τα εισιτήρια διαρκείας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Ενημερώνουμε τους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που αντιμετωπίζουν καθυστέρηση με την ανανέωση της Κάρτας Φιλάθλου, ότι μπορούν να επισκεφθούν είτε την μπουτίκ στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είτε την μπουτίκ στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, για να προχωρήσουν με την πληρωμή του εισιτηρίου διαρκείας τους και την κράτηση της θέσης τους.
Η πληρωμή μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 19/06, ώστε να διασφαλιστεί η διατήρηση της θέσης τους. Το εισιτήριο διαρκείας θα μπορεί να παραληφθεί μόλις εκδοθεί η νέα Κάρτα Φιλάθλου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή στήριξή σας!
Οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισαν προκρίσεις με 4/4 νίκες στις ρεβάνς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 08:22
Την άμεση απάντηση του 25χρονου Ελλαδίτη εξτρέμ, Θεοδόση Μαχαίρα στην πρόταση που του έχει κατατεθεί ώστε να αποχωρήσει οριστικά από την ΑΕΚ Αθηνών περιμένει η Ανόρθωση, η οποία του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική για επέκταση ενός ακόμη χρόνου, σύμφωνα με σημερινό (31/07) ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.
29/07 @ 23:45
H Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό.
29/07 @ 12:17
Η ΚΟΠ ενημέρωσε για την εγγραφή ακόμα πέντε παικτών στην Ανόρθωση
28/07 @ 21:28
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής με σκοπό την αναζήτηση επενδυτών.
28/07 @ 14:12
Από την στιγμή που άρθηκε το εμπάργκο, ήταν θέμα χρόνου η εγγραφή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Ανόρθωσης!
28/07 @ 10:10
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ανέφερε μετά από σχετική ερώτηση, ότι μέχρι στιγμής διατέθηκαν περισσότερα από 3500 εισιτήρια διαρκείας.
BEST OF THEMASPORTS