Πόρτο και Παλμέιρας... μηδέν εις το πηλίκο (ΒΙΝΤΕΟ)
16.06.2025 - 08:34
Ούτε η Πόρτο, ούτε η Παλμέιρας κατάφεραν να σκοράρουν, με τον όμιλο Α του Μουντιάλ Συλλόγων να μετράει ήδη δύο «λευκές» ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.
Το Group A του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων παραμένει... χωρίς γκολ μετά και το δεύτερο παιχνίδι, με την Πόρτο και την Παλμέιρας να μένουν στο 0-0, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με Ίντερ Μαϊάμι - Αλ Αχλί.
Οι δύο ιστορικές ομάδες, εκπρόσωποι της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας αντίστοιχα, είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Η Παλμέιρας απείλησε σοβαρά στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν είχε μια απίστευτη τριπλή ευκαιρία, όμως η άμυνα της Πόρτο – με καθοριστικές επεμβάσεις του Κλάουντιο Ράμος και του Φρανσίσκο Μόουρα στη γραμμή – κράτησε το «μηδέν».
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πορτογάλοι έδωσαν χώρο στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία ανέβασε στροφές αλλά παρέμεινε άστοχη.
Ο Μουρίλο έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι. Από την πλευρά της Πόρτο, η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε με τον Ζε Πέδρο που δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.
Με αυτό το αποτέλεσμα, όλες οι ομάδες του ομίλου – Πόρτο, Παλμέιρας, Αλ Αχλί και Ίντερ Μαϊάμι – βρίσκονται ισόβαθμες με 1 βαθμό μετά τους δύο πρώτους αγώνες για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.
Η Παλμέιρας αντιμετωπίζει την Αλ Αχλί στη Νέα Υόρκη (19:00 ώρα Ελλάδας), ενώ η Πόρτο κοντράρεται με την Ίντερ Μαϊάμι στην Ατλάντα (22:00).
Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά και για όσα ακούγονται γύρω από την προσωπική του ζωή, καθώς δηλώσεις γνωστής Ισπανίδας influencer πυροδότησαν νέο κύκλο συζητήσεων στα social media.