Σύμφωνα με σημερινό (15/06) δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime, ο 30χρονος (10/02/1995) Ελλαδίτης στόπερ του Παναιτωλικού, Νώντας Παντελάκης, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Α.Ε. Λάρισας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, παρά την επιμονή του Παναιτωλικού, ο Παντελάκης δεν έχει πει ακόμη το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης και ζυγίζει τις επιλογές του.
Να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς ως επένδυση για το μέλλον και αμέσως τον παραχώρησε δανεικό στον Κισσαμικό, όπου παρέμεινε μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2018, μετρώντας 67 συμμετοχές και έξι γκολ.
Στη συνέχεια, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2018, όπου έμεινε μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2019, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές. Στις 31/08/2019 τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και σε μια πενταετία στον «Άγιαξ της Ηπείρου» μέτρησε 133 συμμετοχές και οκτώ γκολ.
Τέλος, τον Ιούνιο του 2024 ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό με μονοετές συμβόλαιο.
Δείτε το σημερινό (15/06) δημοσίευμα που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΛ Λεμεσού για τον Νώντα Παντελάκη:

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωάννου
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τόμας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/08 @ 10:00
Η ΑΕΛ ανέβασε τα στιγμιότυπα από τη φιλική ισοπαλία με την Νέφτσι Μπακού, το απόγευμα της Παρασκευής (1/8).
01/08 @ 22:41
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 4-4-2.com η ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές με τον Chadrac Akolo.
01/08 @ 20:30
O Ανδρέας Φιλιώτης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ μετά το φιλικό απέναντι στην Νέφτσι.
01/08 @ 19:02
Ισοπαλία 2-2 τέλειωσε ο αγώνας της ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στο Bialobrezegi Stadium απέναντι στην Νέφτσι Μπακού.
01/08 @ 12:47
Σήμερα Παρασκευή 1η Αυγούστου του 2025, η ΑΕΛ έλαβε γραπτή επιστολή από το Τμήμα Φορολογίας, με την οποία βεβαιώνεται ότι οι υποχρεώσεις του Σωματείου προς τον Έφορο Φορολογίας έχουν διευθετηθεί πλήρως.
31/07 @ 21:22
Μία σπουδαία μεταγραφή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής παλεύει να ολοκληρώσει η ΑΕΛ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία!
BEST OF THEMASPORTS