Έκανε ανατροπή και «σεφτέ» στη Μάλαγα η Βιγιαρεάλ
Έστω κι αν έχανε, η Βιγιαρεάλ νίκησε 3-1 τη Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» για την έκτη αγωνιστική της La Liga κι έκανε «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα.




Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Αγαπητά στελέχη, μέλη, οπαδοί του Σωματείου μας και γενικά φίλοι του ποδοσφαίρου στη Κύπρο ανεξαρτήτου ομάδας.
Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας παρουσιάσουμε το προσχέδιο που έχουμε ετοιμάσει με την πρόταση μας για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Το καταθέτουμε στο δημόσιο διάλογο με σκοπό αρχικά να σταματήσει η αποκλειστική ενασχόληση όλων με την ονοματολογία για την ηγεσία της ΚΟΠ και να ασχοληθούν με τις πραγματικές αλλαγές που χρειάζονται και κατά δεύτερον για να μπορεί να γίνει μια ζύμωση μεταξύ όλων για να μπορέσει το σημερινό προσχέδιο να καταλήξει σε τελική πρόταση με την συμβολή όλων των σωματείων και ποδοσφαιρικών εταιρειών.
Το προσχέδιο της πρότασης στις πιο κάτω εικόνες:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις