Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ

Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ

Ανακοινώθηκαν οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στον τέταρτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Γνωστοί έγιναν οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στον τέταρτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος στο ΣΕΦ (21:00), ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Η τριάδα που προέκυψε μετά από ορισμό της ΕΟΚ είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Γιάννης Τσιμπούρης και Γιάννης Τηγάνης.

Θυμίζουμε ότι η σειρά των τελικών της φετινής Stoiximan GBL βρίσκεται στο 2-1, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει μία ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να ισοφαρίσει για να ξαναφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, για πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Τhe last time is now»: Ο θρυλικός Τζον Σίνα αποσύρθηκε από τα ρινγκ του WWE! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τhe last time is now»: Ο θρυλικός Τζον Σίνα αποσύρθηκε από τα ρινγκ του WWE! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τέλος» στην καριέρα του στο WWE έβαλε ο Σίνα τα ξημερώματα της Κυριακής (14/12), με την κατάληξη του τελευταίου του αγώνα να... απογοητεύει.