Λύγισε τη Γερμανία στον τελικό της... παρηγοριάς η Γαλλία

Λύγισε τη Γερμανία στον τελικό της... παρηγοριάς η Γαλλία

Η Γαλλία επικράτησε 2-0 της Γερμανίας και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Nations League.

Ο μικρός τελικός του Nations League ολοκληρώθηκε με τη Γαλλία να επικρατεί 2-0 της Γερμανίας και να κατακτά την τρίτη θέση στον θεσμό.

Όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, με τον Εμπαπέ εντέλει να δίνει το προβάδισμα στους «τρικολόρ» στο 45’ με εξαιρετικό τελείωμα από πλάγια θέση.

Η «νασιοναλμάνσαφτ» είχε ακυρωθέν γκολ για επιθετικό φάουλ στο 55’, με τους Γάλλους να σφραγίζουν εντέλει τη νίκη στο 84’, όταν ο ο Εμπαπέ βγήκε τετ α τετ μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ολίσε, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα προ κενής εστίας.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ανέβηκε για δεύτερη φορά στο πόντιουμ της διοργάνωσης, μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2021.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αφήνει μικρή «παρακαταθήκη» στον Ροδάθα…

Αφήνει μικρή «παρακαταθήκη» στον Ροδάθα…

Ήταν το τρίτο ματς που βρέθηκε μπροστά από τον πάγκο ο υπηρεσιακός της Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ Κωνσταντίνος Ροσταντής.