Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις στο προφίλ του στο instagram.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τιμωρία και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή.
Όπως έγινε γνωστό, στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε πρόστιμο ύψος 20 χιλ. ευρώ για stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τιμωρία 10 χιλ. ευρώ στον Γιαννακόπουλο για τις αναρτήσεις και άλλα 10 χιλ. ευρώ στην «πράσινη» ΚΑΕ για τον ίδιο λόγο.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
1. Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 6-6- 2025, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα για τη φάση των τελικών «πλέι-οφ» του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.
2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρέ έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για το ίδιο ως άνω περιστατικό.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακόμα μια νέα προσθήκη για την Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 16:08
Μέσω μιας σειράς από στόρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε συγκλονισμένος για τη μη τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού, γιατί «Δυστυχώς δεν αρκεί να φτιάξω ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές, πρέπει να κερδίζει και το κράτος. Και αυτό δεν γίνεται...».
08/06 @ 15:00
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση με συμβολισμό, στην οποία δεν έχει ούτε μισή λέξη, αλλά μια μαύρη φωτογραφία.
08/06 @ 14:50
Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τις περιπτώσεις των Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν, οι οποίοι γλίτωσαν την τιμωρία αποκλεισμού και θα τεθούν στην διάθεση των προπονητών τους στο αποψινό (8/6) Game 4 της σειράς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς, καθώς και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις δύο ΚΑΕ, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Νίκο Λεπενιώτη.
08/06 @ 14:38
Τη δική του τοποθέτηση για την τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησης στα social media.
08/06 @ 14:10
Την απόφαση να αντικαταστήσει τον Γουένιεν Γκέιμπριελ με τον Λορέντζο Μπράουν για το Game 4 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έλαβε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν!
08/06 @ 13:46
Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να τιμωρήσει τόσο τον Εβάν Φουρνιέ όσο και τον Κέντρικ Ναν με πρόστιμα για όσα έγιναν στο Game 3 των τελικών στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο αποψινό (8/6) Game 4 της σειράς στο ΣΕΦ.
BEST OF THEMASPORTS