Κεντρικές Φυλακές: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον τρεις συγκρατούμενοί του - Έτσι έγινε το φονικό
Συναγερμός σήμανε στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κρατούμενος βρέθηκε νεκρός.


Παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ στο Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL.
Συγκεκριμένα, στα μέσα της πρώτης περιόδου και στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον Τσέντι Όσμαν, ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρόλευκων», δίχως να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλό του, έπιασε κατευθείαν το αριστερό του γόνατο, πέφτοντας στο παρκέ με έντονους πόνους.
Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών πήγε αμέσως στο σημείο, με τον έμπειρο ψηλό να σηκώνεται μετά από λίγο εν μέσω ζεστού χειροκροτήματος από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να πηγαίνει κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ._212227.jpg)
_212232.jpg)
_211733.jpg)
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις