Δεν δίδουν τα κλειδιά στον Μίντο…

Δεν δίδουν τα κλειδιά στον Μίντο…

Δεν μπορεί να λεχθεί ότι έσκασε σαν βόμβα η είδηση, ότι ο Αιγύπτιος Μίντο, θα συνεργαστεί με την ΕΝΠ. Εδώ και αρκετές μέρες ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση των βυσσινί, ο πρώην διεθνής Αιγύπτιος άσος και νυν μάνατζερ.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί, είναι ότι δεν αναλαμβάνει πλήρως την διαχείριση της ομάδας. Βασικά θα πληρώνει κάποιους παίχτες που θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Με απλά λόγια, εκεί στο Παραλίμνι, δεν δίδουν τα κλειδιά στον Αιγύπτιο επιχειρηματία και τον αφήνουν να κάνει κουμάντο.

Προφανώς αυτό ήθελε να κάνει και στην Ανόρθωση, γι' αυτό δεν του άνοιξαν την πόρτα για συνεργασία οι διοικούντες την Βαρωσιώτικη ομάδα.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κεντρικές Φυλακές: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον τρεις συγκρατούμενοί του - Έτσι έγινε το φονικό

Κεντρικές Φυλακές: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον τρεις συγκρατούμενοί του - Έτσι έγινε το φονικό

Συναγερμός σήμανε στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κρατούμενος βρέθηκε νεκρός.