Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Σεργίου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Σεργίου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα, εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2025–2026.
Η συμφωνία αποτελεί μια δίκαιη και ισορροπημένη κατάληξη για τα δύο σωματεία, αλλά κυρίως για το ίδιο το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να δείξει τις δυνατότητές του σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.
Η Ανόρθωσις διατηρεί το δικαίωμα απόκτησης του ποδοσφαιριστή με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια της Ανόρθωσις και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας!
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/09 @ 21:55
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη στις 11:00 το πρωί.
07/09 @ 18:40
Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αμρ Ουάρντα με ανάρτηση τους εξέφρασαν την χαρά τους για την επιστροφή του Τιμούρ στον πάγκο της Ανόρθωσης.
07/09 @ 17:19
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας με μια πρόταση που αξίζει αναφορά.
07/09 @ 16:33
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση!
05/09 @ 20:34
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στην Ανόρθωση μετά από τρία χρόνια
05/09 @ 15:29
Την δική της συγκινητική ιστορία μοιράστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» η γιαγιά Φωτεινή, η γνωστή οπαδός της Ανόρθωσης που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων.
BEST OF THEMASPORTS