Πόλυς ΧαραλάμπουςΤα τελευταία 24ωρα το πρόσωπο που μοιάζει επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου του Απόλλωνα, είναι ο γιατρός Κωνσταντίνος Ρούσος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει, φέρονται και οι πλείστοι συνεργάτες του Γιώργου Αθηνή (ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την οριστική αποχώρηση του) έτοιμοι να τον πλαισιώσουν στο καινούργιο ΔΣ.
Όπως πληροφορούμαστε, έγινε πρόταση και στον Κώστα Παπαχριστοφόρου – Climaco (βρέθηκε μια ανάσα απο την προεδρία την περασμένη εβδομάδα), να βρίσκεται στο «τημ» του γιατρού Ρούσου.
Ο Κωνσταντίνος Ρούσος, είχε ενδιαφερθεί και πριν από 2 χρόνια για την προεδρία του σωματείου. Είχε εκπονήσει και συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης, ωστόσο απέσυρε την υποψηφιότητα λίγο πριν την εκλογική συνέλευση.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Τορπέντο Κουτάισι, για τον 2ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 12:51
Το Σωματείο Απόλλωνα μαζί με την Θύρα 1 θα στηρίξουν τους πυρόπληκτους
24/07 @ 10:45
Ανακοίνωση από το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα για την αναβολή της σημερινής παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας
23/07 @ 23:37
Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Nivo Sparta» του Ζαλτμπόμελ στην Ολλανδία και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο πρώην ομάδων του, το οποίο είχε διάρκεια τέσσερα ημίχρονα των 30 λεπτών και βρήκε νικητή τον Δικέφαλο με 3-1.
23/07 @ 20:30
Ο Απόλλωνας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-3, σε δυνατό φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο «Nivo Sparta» του Ζαλτμπόμελ στην Ολλανδία και είχε διάρκεια τέσσερα ημίχρονα των 30 λεπτών.
23/07 @ 17:18
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το σημερινό (18:00) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:
23/07 @ 14:28
Ο Απόλλωνας δημοσίευσε ότι έγινε και λέχθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον κύριο Κρεκ
BEST OF THEMASPORTS