Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει, φέρονται και οι πλείστοι συνεργάτες του Γιώργου Αθηνή (ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την οριστική αποχώρηση του) έτοιμοι να τον πλαισιώσουν στο καινούργιο ΔΣ.
Όπως πληροφορούμαστε, έγινε πρόταση και στον Κώστα Παπαχριστοφόρου – Climaco (βρέθηκε μια ανάσα απο την προεδρία την περασμένη εβδομάδα), να βρίσκεται στο «τημ» του γιατρού Ρούσου.
Ο Κωνσταντίνος Ρούσος, είχε ενδιαφερθεί και πριν από 2 χρόνια για την προεδρία του σωματείου. Είχε εκπονήσει και συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης, ωστόσο απέσυρε την υποψηφιότητα λίγο πριν την εκλογική συνέλευση.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις