Ο Γιώργος Κούμας παραιτήθηκε και πλέον η ΚΟΠ εισέρχεται σε νέα εποχή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές καθώς η τάση είναι να δοθεί συνέχεια με τον Χάρη Λοϊζίδη στο πηδάλιο.
Ο Χάρης Λοΐζίδης θα εκτελεί τα χρέη του προέδρου της ΚΟΠ ως αναπληρωτής πρόεδρος, μέχρι την εκλογή νέου προέδρου, εντός 30 ημερών.
Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ προβάλουν ως ιδανικότερη λύση να αναλάβει την προεδρία ένα από τα υφιστάμενα μέλη της Επιτροπής μέχρι την λήξη της θητείας, το 2027, με τον Χάρη Λοϊζίδη να είναι ο επικρατέστερος νέος πρόεδρος.
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 08:54
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία, με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
04/06 @ 23:43
Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα mikriliga.com αναφέρει το όνομα του Ελ Αραμπί με τον Πανιώνιο και την Καλαμάτα.
04/06 @ 23:08
Επέστρεψε στην Πορτογαλία ο Πίτσι.
03/06 @ 10:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Σατσιά.
02/06 @ 16:31
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Γενική Συνέλευση.
02/06 @ 15:10
Σύμφωνα με ανάρτηση στο X -Twitter του Ελλαδίτη δημοσιογράφου, Αντώνη Τσιράκη, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σαλερνιτάνα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Παναγιώτη Καττιρτζή.
BEST OF THEMASPORTS