Παραμένει στην Ούτα Αράντ ο Μαρίνος Τζιωνής, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από την Τσουκαρίτσκι!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρουμανική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Κύπριου διεθνή ακραίου επιθετικού και εξάσκησε το δικαίωμα ανανέωσης, πληρώνοντας στην Τσουκαρίτσκι το ποσό της ρήτρας που ήταν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 100.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, ο Τζιωνής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ούτα Αράντ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, βάζοντας οριστικά τέλος στα όποια σενάρια υπήρξαν για ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο...
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 22:42
Η Άρσεναλ προχώρησε σε εμπάργκο στα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, ώστε να μην προμηθευτούν οι φίλοι των Πειραιωτών εισιτήρια σε θύρες οπαδών των γηπεδούχων.
02/09 @ 21:10
Ο Ρούμπεν Νέβες θα κουβαλά μια για πάντα πάνω του Ντιόγκο Ζότα, με τον Πορτογάλο χαφ της Αλ Χιλάλ να κάνει τα τατουάζ τον αδικοχαμένο φίλο του.
02/09 @ 19:54
Ο Μαρκ Γκέχι φέρεται να πήρε την απόφασή του για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί πλέον ώστε να πάρει «εκδίκηση» από την Πάλας που δεν του επέτρεψε να φύγει και να παίξει στη Λίβερπουλ.
02/09 @ 12:39
Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζίτζι Ντοναρούμα από την Παρί Σεν Ζερμέν με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας
02/09 @ 11:24
Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού είχε ευτυχή κατάληξη για την Μπέτις, που στο φινάλε των μεταγραφών απέκτησε τον Άντονι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
02/09 @ 10:46
Μια ακόμη ηχηρή κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Γαλατασαράι, που ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν.
BEST OF THEMASPORTS