Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«📣 Ενημέρωση προς τους Φιλάθλους μας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουνίου, δεν θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων διαρκείας – ούτε μέσω διαδικτύου, ούτε από τη μπουτίκ, λόγω της προγραμματισμένης αναβάθμιση του συστήματος της Κάρτας Φιλάθλου από τον ΚΟΑ.
Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόλις επανέλθει η πλήρης λειτουργικότητα των συστημάτων.
🙏 Ζητούμε την κατανόηση σας για την προσωρινή ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας».
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 15:12
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε πως στις 8 Αυγούστου πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
18/07 @ 14:20
Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης που πήγαν χθες βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό ματς με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, μετέβη στο Μνημείο του Άλκη Καμπανού και άφησε λουλούδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ultras.gr.
18/07 @ 14:08
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας της.
17/07 @ 20:34
Οι οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης τοποθέτησαν πανό στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», για τα 51 χρόνια Τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο, στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.
17/07 @ 22:00
Ο Άρης Θεσσαλονίκης νίκησε απόψε την Ανόρθωση με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
17/07 @ 13:27
Συγκινεί η γιαγιά Φωτεινή με τα λόγια της για την αγαπημένη της Ανόρθωση
BEST OF THEMASPORTS