ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την προετοιμασία - Που θα γίνει το βασικό στάδιο και τα φιλικά που έκλεισαν

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την προετοιμασία - Που θα γίνει το βασικό στάδιο και τα φιλικά που έκλεισαν

Διαμορφώθηκε το και οι ημερομηνίες για το στάδιο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όπως μαθαίνουμε η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Ιουνίου με τα εργομετρικά, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 22 Ιουνίου.

Αμέσως μετά οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν το τετραήμερο 23-27 Ιουνίου στην Κυπερούντα ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στην Πολωνία.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της ΠΟλωνίας στις 30 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 12 Ιουλίου. Εκεί θα γίνουν τρία φιλικά και ήδη έκλεισαν οι δύο πρώτοι αντίπαλοι. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου και την Ραντόμιακ ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και ο τρίτος αντίπαλος.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για διευθέτηση ακόμη ενός φιλικού στην Κύπρο ως πρόβα τζενεράλε πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 24 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταν Βαβρίνκα αποχαιρέτησε το US Open, το οποίο ήταν και το τελευταίο slam της καριέρας του. Ο Ελβετός (Νο127), όπως και στο Wimbledon έτσι και στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε από τον Ιταλό (Νο43), Ματέο Μπερετίνι με 7-6(4), 7-6(3), 6-0 μετά από δύο ώρες και 47 λεπτά.