ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την προετοιμασία - Που θα γίνει το βασικό στάδιο και τα φιλικά που έκλεισαν

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την προετοιμασία - Που θα γίνει το βασικό στάδιο και τα φιλικά που έκλεισαν

Διαμορφώθηκε το και οι ημερομηνίες για το στάδιο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όπως μαθαίνουμε η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Ιουνίου με τα εργομετρικά, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 22 Ιουνίου.

Αμέσως μετά οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν το τετραήμερο 23-27 Ιουνίου στην Κυπερούντα ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στην Πολωνία.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της ΠΟλωνίας στις 30 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 12 Ιουλίου. Εκεί θα γίνουν τρία φιλικά και ήδη έκλεισαν οι δύο πρώτοι αντίπαλοι. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου και την Ραντόμιακ ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και ο τρίτος αντίπαλος.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για διευθέτηση ακόμη ενός φιλικού στην Κύπρο ως πρόβα τζενεράλε πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 24 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με φόρα από την σπουδαία ανατροπή με τη Βαλένθια και με στόχο το 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα»

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με φόρα από την σπουδαία ανατροπή με τη Βαλένθια και με στόχο το 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα»

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην Ισπανία μετά από τη μεγάλη νίκη του κόντρα στη Βαλένθια και κοντράρεται απόψε (21:30) με την Μπαρτσελόνα, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!