Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το Μουντιάλ του 2026, το πρώτο με 48 ομάδες στην ιστορία του θεσμού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η νέα εποχή της εθνικής Βραζιλίας ξεκίνησε κι επίσημα, με τον Κάρλο Αντσελότι να ανακοινώνει τις πρώτες του κλήσεις. Η μεγάλη έκπληξη ήταν η απουσία του Νεϊμάρ από αυτές, με τον Ιταλό τεχνικό να εξηγεί πως ο σούπερ σταρ της ομάδας προέρχεται από τραυματισμό και δεν θέλει να τον ζορίσει.
Παρόλα αυτά, ο παίκτης της Σάντος παραμένει ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ του 2026, το πρώτο με 48 ομάδες, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε Καναδά, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες. Πράγματι, σε συνέντευξη που έδωσε, ο Νεϊμάρ εξέφρασε την άποψή του ότι το τουρνουά αυτό θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο.
«Θα δείτε πώς θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι θα είναι κάτι τρελό, θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα! Είναι καλό για όλους», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος σταρ, σε μία μάλλον... unpopular άποψη, καθώς οι περισσότεροι ανησυχούν για το νέο format και τα αυξημένα παιχνίδια που θα χρειάζονται.
Εάν η Βραζιλία προκριθεί στο Μουντιάλ 2026, ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να συμμετάσχει στο τέταρτό του Παγκόσμιο Κύπελλο ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.
Οι ματσάρες Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση-Πάφος FC, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν από το σημερινό (09/11) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 23:59
Με… latin ταμπεραμέντο η Τσέλσι κατάφερε να φτάσει άκοπα στο 3-0 επί της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 11η αγωνιστική της Premier League.
08/11 @ 23:52
Την ευκαιρία να πατήσει μόνη στην κορυφή έχασε το βράδυ του Σαββάτου (08/11) η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να μένουν στο εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Πάρμα και ενώ ήταν στο 0-2 στο 25ο λεπτό.
08/11 @ 22:01
Η Σάντερλαντ απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να «πεθάνει» και έδειξε μεγαλοπρεπές και… σοκαριστικό stop στην Άρσεναλ με το τελικό 2-2 στο 94’! Έκαναν ανατροπή οι «κανονιέρηδες», αλλά… γκέλαραν.
08/11 @ 20:42
Τέλος στο μυθικό σερί 16 απανωτών νικών της Μπάγερν Μονάχου, έβαλε η Ουνιόν Βερολίνου, με τους Βαυαρούς να γλιτώνουν στο 90+3’ την ήττα χάρη σε ακόμη ένα τέρμα του καυτού Χάρι Κέιν για το τελικό 2-2.
08/11 @ 16:46
Όπως και με τη Φόρεστ, έτσι και στην έδρα της Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πως αρχίζει και φτιάχνει κάπως χαρακτήρα, γλιτώνοντας την ήττα και «κλέβοντας» βαθμό στο 96' με τον Ντε Λιχτ.
08/11 @ 12:38
Ο Μπένιαμιν Σέσκο πρέπει να μάθει να αποδέχεται την κριτική που του ασκείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Ρούμπεν Αμορίμ.
BEST OF THEMASPORTS