Ίσως αύριο η παραίτηση του "Βασιλιά"
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι σαρωτικές οι αλλαγές που αναμένεται να λάβουν χώρα το επικείμενο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να υποστηρίζουν πως κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να φύγει, αν ο ίδιος ο σύλλογος ικανοποιηθεί οικονομικά.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ουδείς μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για τη θέση του, είτε διαθέτει, είχε όχι συμβόλαιο. Το ίδιο λοιπόν, ισχύει και για τον Μπρούνο Φερνάντες, παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος δήλωσε ότι θα ήθελε ιδανικά να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ».
Και υπό αυτήν τη συνθήκη, η Αλ Χιλάλ επιχειρεί να μπει στη διαδικασία να προσελκύσει τον ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας πρόταση 100 εκατομμυρίων στην αγγλική ομάδα, και 700.000 χιλιάδων συμβόλαιο στον Μπρούνο Φερνάντες, για την επόμενη τριετία.
Είναι αποφασισμένη να τον πείσει να υπογράψει στη Σαουδική Αραβία, αλλά υπό έναν όρο. Να μην χρειαστεί να περιμένει απάντησή του, σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών ημερών.
Συνεπώς, αν ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνηθεί, η Αλ Χιλάλ απορρίπτεται και θα μείνει στην ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Σε διαφορετική περίπτωση, αποχωρεί άμεσα από τη Γιουνάιτεντ!