Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε από τη Μπάγερν, αλλά φαίνεται ότι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για όσα συνέβαιναν στην ομάδα με αυτόν στον πάγκο!
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πέντε παίκτες των Βαυαρών (Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ) ήταν δυσαρεστημένοι με τον Ιταλό τεχνικό και τις μεθόδους του και έκαναν ότι μπορούσαν για να οδηγήσουν στην απομάκρυνση του.
Τώρα, ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Kicker» αποκαλύπτει ότι υπήρχαν παίκτες των πρωταθλητών Γερμανίας, οι οποίοι έκαναν μόνοι τους προπόνηση, κρυφά, ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, καθώς η προπόνησή που έκανε ο Αντσελότι ήταν... της πλάκας!
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές, αλλά και Μάνουελ Νόιερ είχαν απευθυνθεί στον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, και είχαν εκφράσει παράπονα για τις μεθόδους του Αντσελότι λέγοντας ότι δεν μπορούν να διατηρηθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο και θα έπρεπε να κάνουν μόνοι τους έξτρα προπόνηση.
Ο Ρόμπεν μάλιστα, έφτασε σε σημείο να πει ότι η προπόνηση του Αντσελότι ήταν χειρότερη και από αυτή του γιου του, ο οποίος παίζει στις ακαδημίες της Μπάγερν!
Πηγή: sdna.gr
Πάει να βγει άσπρος καπνός στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/03 @ 09:17
Ο Λέο Μπένγκτσον του Άρη σχολίασε τις μεταγραφές Σάβο και Κακουλλή στη Σουηδία και μίλησε με τα καλύτερα.
26/03 @ 17:35
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειας της για ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και συνεργασίας της με ανάλογες Επιτροπές, αλλά και της προσπάθειας για ενίσχυση της με περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη Ελληνική Επιτροπή, Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π. ΑΘΛ.Α), όπως της παραχωρηθεί δωρεάν, λογισμικό πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργηθεί και το οποίο έχει ως σκοπό την αποστολή ενημέρωσης στην αρμόδια αρχή αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα.
26/03 @ 11:00
Στις υπέροχες και ηρωικές περιοχές της Αρκαδίας, Βυτίνα και Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Μαρτίου 2025 το 35ο Συνέδριο ΕΑΚ-ΠΣΑΤ.
26/03 @ 09:48
Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη...
23/03 @ 13:58
Με σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η τακτική εκλογική γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ προέκυψε ενημέρωση των μελών για διάφορα θέματα.
22/03 @ 19:35
NEO επεισόδιο του ανατρεπτικού (και ανανεωμένου) ποδοσφαιρικού quiz από το Footballholicscy.
BEST OF THEMASPORTS