Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική: Έτσι βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός - Θέλει... δώρα για την εξάδα ο Παναθηναϊκός (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)
Δείτε τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας «στροφής» της Euroleague.




Υπέροχες σκηνές στο «Άνφιλντ» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Πάλας, με τους «κόκκινους» φυσικά να έχουν στο μυαλό τους μονάχα τη φιέστα που θ' ακολουθήσει.
Οι Κυπελλούχοι της Πάλας, στον δρόμο που «χάραξαν» και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετώπισαν τους Πρωταθλητές μετά την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, έκαναν guard of honour και χειροκρότησαν τους παίκτες του Σλοτ.
Μόνο που το ίδιο ήθελαν να κάνουν και οι γηπεδούχοι, από τη στιγμή που οι «αετοί» έγραψαν ιστορία φέτος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι!
Δείτε τις στιγμές:
Classy from the Liverpool players, guard of honour for Palace too 🤝 pic.twitter.com/4JuTecK2XN
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) May 25, 2025
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις