Καθοδόν για την Ανδόρα βρίσκεται η Κυπριακή αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας κατά τους επικείμενους ΑΜΚΕ που θα διεξαχθούν εκεί και που θα είναι οι 20οι επί της ιστορίας του θεσμού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα μέλη της αποστολής συμπεριλαμβάνονται και οι καλαθοσφαιρικές Εθνικές μας ομάδες Ανδρών 3Χ3 καθώς και οι Γυναικείες 5Χ5 και 3Χ3.
Δείτε πιο κάτω τις αποστολές των καλαθοσφαιρικών Εθνικών μας ομάδων και στη συνέχεια το πρόγραμμα των αγώνων της:
Καλαθόσφαιρα 5Χ5: Κυριάκος Αδάμου (Συνοδός) Γεώργιος Παλάλας (Προπονητής), Παναγιώτης Πολεμίτης, Αικατερίνη Ισμήνη Ζοϊρού (Β. Προπονήτρια), Παναγιώτα Ιωάννου (Φυσιοθεραπεύτρια), Ανδρέας Χριστοδούλου (Φυσιοθεραπευτής), Πολύδωρος Χατζηκλείτου (Φροντιστής), Μαρία Ιγνατίου (Διαιτητής), Κυριακή Τέϊλορ, Ελένη Οικονομίδου, Μαρίσσα Πάγκαλος, Ελένη Πηλακούτα, Εμμέλια Γεωργίου, Δέσποινα Παπαϊωάννου, Σοφία Στυλιανίδη, Ιωάννα Κυπριανού, Τιάνα Ράτζα, Μαρία Κωνσταντίνου, Στυλιάνα Τσενακλίεβα, Βεατρίκη Ακαθιώτου (Αθλήτριες 12)
Καλαθόσφαιρα 3Χ3: Ηρακλής Πιττάκας (Προπονητής), Ηλίας Ηλία (Διαιτητής), Βίκτωρας Ιερωνυμίδης, Μάριος Γεωργίου, Πάρης Μαραγκός, Παναγιώτης Μάρκου (Αθλητές 4), Ελένη Μαυρουδή, Παναγιώτα Θεμιστοκλέους, Παναγιώτα Κυριάκου, Δήμητρα Παπαλλά (Αθλήτριες 4).
Το πρόγραμμα:
Εθνική Ανδρών 3Χ3:
27/05, 12:30: Κύπρος-Μάλτα
27/05, 14:00: Ανδόρα-Κύπρος
27/05, 18:30: Κύπρος-Μάλτα
27/05, 19:30: Ανδόρα-Κύπρος
Εθνική Γυναικών 5Χ5:
27/05, 18:30: Λουξεμβούργο-Κύπρος
28/05, 18:30: Κύπρος-Μαυροβούνιο
29/05, 21:00: Ανδόρα-Κύπρος
Εθνική Γυναικών 3Χ3:
27/05, 12:00: Κύπρος-Μάλτα
27/05, 13:00: Μονακό-Κύπρος
27/05, 16:30: Ανδόρα-Κύπρος
27/05, 20:00: Κύπρος-Λουξεμβούργο
Η ανακοίνωση της ΚΟΕ
Εκ μέρους της ΚΟΕ, αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την αναχώρηση της Κυπριακής αποστολής για την Ανδόρρα, ενόψει των 20ων ΑΜΚΕ.
Το ανακοινωθέν:
«Για την Ανδόρρα αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (25/05) η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενόψει των 20ών Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης!
Η μεγάλη αυτή αποστολή απαριθμεί συνολικά 283 άτομα, εκ των οποίων 183 είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες!
Η κυπριακή ομάδα ταξίδεψε με δύο ναυλωμένες πτήσεις της Cyprus Airways!
Καλές επιτυχίες σε όλους και όλες!».
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Συνεχίζονται οι διεργασίες στην Ομόνοια για το κεφάλαιο «νέος προπονητής», το οποίο αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ της νέας περιόδου, γι' αυτό και στο «τριφύλλι» θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή με το μικρότερο ρίσκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/05 @ 12:40
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης θα δώσει πέντε παιχνίδια στην Κύπρο για το FIBA EuroBasket 2025 που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
22/05 @ 18:00
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Τράπεζα Κύπρου, Main Event Sponsor του FIBA EuroBasket 2025, υποδέχθηκε την Τετάρτη 21 Μαΐου το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ στα κεντρικά της γραφεία.
21/05 @ 22:50
Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την παρουσία στην Κύπρο του τροπαίου του FIBA EuroBasket, στα πλαίσια της πιο ιστορικής αθλητικής στιγμής στο νησί, με τη διεξαγωγή προσεχώς ενός από τους ομίλους της διοργάνωσης.
20/05 @ 22:30
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής του Κεραυνού, Μιχάλης Κακιούζης, μίλησε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ
20/05 @ 21:50
Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φίλους της ΑΕΚ στο "Κίτιον" απέναντι στον Κεραυνό.
20/05 @ 21:54
Την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος της ECOMMBX Basket League στην ιστορία της πανηγυρίζει η Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στον τρίτο τελικό του Κεραυνού Στροβόλου με σκορ 99-94 κάνοντας το 3-0 στη σειρά και φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του τροπαίου.
BEST OF THEMASPORTS