Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Ομόνοια ενημερώνει για την συμπλήρωσης της τριάδας των ξένων της ομάδας Πετόσφαιρας. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι για τον καθέ ένα γίνεται ξεχωριστή αναφορά, ενώ επίσης οι "πράσινοι" παρουσιάζουν και τα βιογραφικά των πετοσφαιριστών τους. Αναλυτικά η ενημέρωση του "τριφυλλιού" Έχει συμπληρωθεί η τριάδα των ξένων της ομάδας Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς έχει αποκτηθεί ο 30χρονος Ρώσος πασαδώρος, Sergei Bagrei, ο 30χρονος ακραίος από το Πουέρτο Ρίκο, Pablo Guzman και ο, επίσης, 30χρονος Γάλλος διαγώνιος, Mori Sidipe. Οι τρεις πετοσφαιριστές ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα μας. Sergei Bagrei Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Belogorie Belgorod, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Zenit Kazan, Metalloinvest, Lokomotiv-Izumrud και Kyzbass. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Έχει ύψος 1.94. Pablo Guzman Τελευταίος του σταθμός, προτού αποκτηθεί από την ομάδα μας, ήταν η Mets de Guaynabo, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα των Asswehly, Losanna UC, VT Roeselare, Muuramen Lentopallo, Gigantes de Carolina και Changos de Naranjito. Έχει ύψος 1.88. Από το 2015, είναι διεθνής με την εθνική του Πουέρτο Ρίκο. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Πουέρτο Ρίκο (2014, 2015, 2017) και ένα πρωτάθλημα Βελγίου (2014). Επίσης, έχει κατακτήσει την 1η θέση με την εθνική του ομάδα, στο Παναμερικανικό κύπελλο (2017). Mori Sidipe Μετρά 72 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Αγωνίστηκε στις ομάδες Bank Sumsel Babel. Club Muharraq, Chengdu, Paris Volley, ACH Volley, Copra Piacenza, Noliko Maaseik, Bozkurt Belediye-Kastamonu, Saint-Brieuc CAVB και Stade Poitevin. Κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στους Άντρες (2015), κάτω των 21 χρόνων (2006) και κάτω των 19 χρόνων (2005). Επίσης, στέφθηκε πρωταθλητής Βελγίου (2011) και Σλοβενίας (2013), ενώ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2014. Έχει ύψος 1.94
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο-ThemaSports
18/05 @ 15:22

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΚΟΕΑΣ από το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη χθες βράδυ (17/05) στο Τσίρειο:

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος-ThemaSports
18/05 @ 13:11

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Η μεγάλη στιγμή έφθασε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, με τον Κεραυνό Rollers και τον Απόλλωνα να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (29/05) τον τίτλο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 11:37

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Άλλη μία λαμπερή βραδιά έζησαν οι φίλοι του στίβου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 19:07

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό για τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής-ThemaSports
17/05 @ 12:28

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ