Πήρε... «φωτιά» η πλατεία Πλεμπισίτο για χάρη της Πρωταθλήτριας Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε... «φωτιά» η πλατεία Πλεμπισίτο για χάρη της Πρωταθλήτριας Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Πλεμπισίτο της Νάπολης και έβαλε... φωτιά στη νύχτα για τους Πρωταθλητές του Αντόνιο Κόντε, που κατέκτησαν ξανά τη Serie A έπειτα από μια διετία.

Η Νάπολι είχε το πάνω χέρι από τη στιγμή που ο Πέδρο πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε «πληγώσει» ανεπανόρθωτα την Ίντερ στο «Μεάτσα».

Και το βράδυ της Παρασκευκής οι «παρτενοπέι» κόντρα στην Κάλιαρι είχαν αποφασίσει να μην κάνουν... χαρακίρι, όπως οι «νερατζούρι».

Το 2-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» έβαλε... «φωτιά» στην πόλη των Πρωταθλητών, με τις σκηνές στην πλατεία Πλεμπισίτο να είναι εντυπωσιακές.

Χιλιάδες οπαδοί των Πρωταθλητών ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να παρακολουθήσουν από video-wall το ματς της τελευταίας αγωνιστικής και ήταν λογικό οι πανηγυρισμοί να δημιουργήσουν εικόνες που αποτυπώνουν την τρέλα της πόλης για την ομάδας της.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Περίμενε την κατάλληλη στιγμή: Ο Σπανούλης απέρριψε πρόταση για τη Euroleague το 2023!

Περίμενε την κατάλληλη στιγμή: Ο Σπανούλης απέρριψε πρόταση για τη Euroleague το 2023!

Ο άλλοτε πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε πως είχε κάνει πρόταση στον Βασίλη Σπανούλη να αναλάβει τον σύλλογο το 2023.