Πήρε... «φωτιά» η πλατεία Πλεμπισίτο για χάρη της Πρωταθλήτριας Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε... «φωτιά» η πλατεία Πλεμπισίτο για χάρη της Πρωταθλήτριας Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Πλεμπισίτο της Νάπολης και έβαλε... φωτιά στη νύχτα για τους Πρωταθλητές του Αντόνιο Κόντε, που κατέκτησαν ξανά τη Serie A έπειτα από μια διετία.

Η Νάπολι είχε το πάνω χέρι από τη στιγμή που ο Πέδρο πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε «πληγώσει» ανεπανόρθωτα την Ίντερ στο «Μεάτσα».

Και το βράδυ της Παρασκευκής οι «παρτενοπέι» κόντρα στην Κάλιαρι είχαν αποφασίσει να μην κάνουν... χαρακίρι, όπως οι «νερατζούρι».

Το 2-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» έβαλε... «φωτιά» στην πόλη των Πρωταθλητών, με τις σκηνές στην πλατεία Πλεμπισίτο να είναι εντυπωσιακές.

Χιλιάδες οπαδοί των Πρωταθλητών ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να παρακολουθήσουν από video-wall το ματς της τελευταίας αγωνιστικής και ήταν λογικό οι πανηγυρισμοί να δημιουργήσουν εικόνες που αποτυπώνουν την τρέλα της πόλης για την ομάδας της.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαέ έγραψε ιστορία - Ξεπέρασε και τον Ντάρμπισαϊαρ

Ο Μαέ έγραψε ιστορία - Ξεπέρασε και τον Ντάρμπισαϊαρ

Εκτός από την ιστορική συγκομιδή της Ομόνοιας, το φινάλε του πρωταθλήματος επιφύλασσε ένα σπουδαίο προσωπικό ρεκόρ και για τον Ράιαν Μαέ.