Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα να είναι... καταστροφικά, όμως, ο Ρόναλντ Κούμαν ενημερώθηκε πως απολαμβάνει τη στήριξη του μεγάλου αφεντικού της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι.
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, με επίσημη δήλωσή του έπειτα και από την ήττα (1-0) από τη Μπέρνλι στο «Γκούντισον Παρκ», ανέφερε πως η ομάδα διανύει μια πολύ κακή περίοδο, πως το κακό αποτέλεσμα στο ματς με τους «clarets» ήταν αναπάντεχο, όμως, δήλωσε ότι «έχουμε παίξει με τέσσερις διεκδικητές του τίτλου και τρία ματς εκτός έδρας».
Αυτό που θέλησε να καταστήσει σαφές είναι πως η σεζόν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και πως ο Κούμαν έχει την απόλυτη στήριξή του.
gazzetta.gr
Το σωματείο του Απόλλωνα ενημέρωσε ότι αναβάλλεται η γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS