Ο 24χρονος διεθνής Πολωνός μέσος της ομάδας μας, Κάρολ Στρούσκι, έγινε το πιο πρόσφατο μέλος του κλαμπ των ποδοσφαιριστών μας που συμπλήρωσαν 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στρούσκι έφτασε σε αυτό τον αριθμό ορόσημο, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν με τον Απόλλωνα και το γιόρτασε μάλιστα σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.
Ήρθε στην ομάδα μας τη σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος (2022-23) και η πρόοδος του ήταν θεαματική.
Σε αυτά τα 100 παιχνίδια με την «πράσινη» φανέλα, ο Κάρολ πέτυχε 11 γκολ, καταγράφοντας και 15 ασίστ. Ενδεικτικά της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε φέτος, το γεγονός ότι πέτυχε σχεδόν τα μισά από τα 11 γκολ του (5), ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 10 από τις 15 ασίστ που κατέγραψε ως ποδοσφαιριστής του Άρη.
Δικαίως συμπεριλήφθηκε στα βραβεία του ΠΑΣΠ, στην κορυφαία εντεκάδα του πρωταθλήματος.
Μπράβο Κάρολ και εις ανώτερα!
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής και Έρευνας Καινοτομίας, Κυριακή Πάντζιαρου, η οποία μίλησε για τον νέο τρόπο έκδοσης της κάρτας φιλάθλου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, τονίζοντας πως επεξεργάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/08 @ 10:40
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Άρη, για τα εισιτήρια του τοπικού ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα:
19/08 @ 14:43
Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα Σπορ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
18/08 @ 17:52
Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Φλουμινένσε για τον Τιάγκο Ενρίκε!
18/08 @ 12:52
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
18/08 @ 11:37
Την απόκτηση του Γαλλοκονγκολέζου δεξιού μπακ Γκέντεον Καλούλου ανακοίνωσε ο Άρης.
17/08 @ 10:37
Το είδαμε κι αυτό...
BEST OF THEMASPORTS