Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στο Άμπου Ντάμπι περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, εκεί όπου θα λάβει χώρα το Final Four της Ευρωλίγκας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την παρουσία του σε τέταρτο συνεχόμενο Final Four, βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο Ευρωλίγκας στην ιστορία του.
Πράγματι, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» προσγειώθηκε στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, μετά από μία πτήση περίπου 4:30 ωρών.
Ο Ολυμπιακός πήγε από την Τρίτη στη χώρα της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να έχει επαρκή χρόνο στη διάθεσή του ώστε να προσαρμοστεί στις διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες που υπάρχουν σε σχέση με την Ευρώπη.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Παρασκευή (23/5, 21:00) τη Μονακό στον δεύτερο ημιτελικό.
Στα Ολυμπιακά νερά του «Λος Άντζελες 2028» ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, παίρνοντας το χάλκινο στο Grand Slam του Λος Άντζελες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 22:28
Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Γιώργο Πετρίδη.
15/07 @ 20:22
Ο δημοσιογράφος του Forbes, Έβαν Σίντερι, σχολίασε στο «Χ» τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιόνας Βαλαντσιούνας σχετικά με το μέλλον του.
15/07 @ 09:37
Δουλειά και διασκέδαση συνδύασε ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του προς τη χώρα μας.
14/07 @ 19:42
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για νέο διετές συμβόλαιο με μικρότερες απολαβές, με το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» να βρίσκεται στον αέρα.
14/07 @ 17:40
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing», με τον Λούη Νικολάου, μίλησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Ανδρέας Μουζουρίδης.
14/07 @ 10:56
Στην Κύπρο θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο καλαθοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού πριν το FIBA EuroBasket 2025!
BEST OF THEMASPORTS