Ο Κύπριος τενίστας, Μάρκος Παγδατής, την επόμενη μέρα του τραυματισμού του στον τελικό του Chengdu Open ενημέρωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σοβαρότητα του προβλήματος του.
Αναλυτικά:
«Σας γράφω για να σας ενημερώσω για τον τραυματισμό μου!
Το τραύμα στο κάτω μέρος της πλάτης φαίνεται να προέρχεται είτε από μετατόπιση δίσκου, ή από συμπίεση του δίσκου, που είχαν ως αποτέλεσμα σπασμούς των μυών της πλάτης. Θα κάνω MRI scan όταν θα επιστρέψω στην Κροατία για να φανεί πιο από τα δύο είναι. Εν τω μεταξύ ήδη άρχισα φυσιοθεραπείες και με ξεκούραση ελπίζω να επανέλθω στα γήπεδα σύντομα.
Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και τις ευχές σας, θα σας κρατήσω ενημερωμένους τις επόμενες μέρες».
Άλλο ένα υπέροχο πρωινό Κυριακής πέρασαν οι φίλοι των αγώνων σε δημόσιο δρόμο, λαμβάνοντας μέρος στο 3ο Cyprus Road Races Grand Prix, το οποίο διεξήχθη στις 27 Απριλίου 2025, στους παραλιακούς δρόμους του Πρωταρά.
Προς τη λήξη των διάφορων μίτινγκ ανοικτού στίβου οδεύουν τα Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, καθώς πλησιάζει η στιγμή για τη διεξαγωγή των τελικών στις περιφέρειες όπου ανήκουν (αρχές με μέσο Μαΐου).
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ), με θέμα το τρίπτυχο «Αθλητής - Προπονητής - Γονείς».
Με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποιείται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σάμπο, το οποίο φιλοξενείται στη Λεμεσό από τις 23 μέχρι τρις 27 Απριλίου 2025.
Ο στίβος είναι από τα πιο αρχαία αθλήματα στον κόσμο, καθώς υπήρξε στη ζωή των ανθρώπων περίπου 4.000 χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού, με κάποιες έρευνες να αναφέρουν ότι κάποια αγωνίσματα -παρόμοια με τα σημερινά- πρωτοεμφανίστηκαν το 3.500 π.Χρ. στην Αίγυπτο.