Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η καλύτερη ενδεκάδα στην αποψινή εκδήλωση για τα βραβεία του ΠΑΣΠ...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Φαμπιάνο, ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο στον Χρήστο που δίνει τη δική του μάχη.
Καλύτεροι αμυντικοί οι Γκολντάρ, Γκόλντσον, Μαλεκκίδης και Μπρούνο.
Τριάδα στο κέντρο, οι Πέπε, Στρούτσκι και Γιόβετιτς.
Και στην επίθεση, οι Αιτόρ, Καμπρέρα και Ζάιρο.
Με προσοχή και σοβαρότητα η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Αράζ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των Αζέρων, για να... φιξάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ραντεβού της στα πλέι-οφ του Conference League, με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ-ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 23:33
Φιλική νίκη με 1-0 για την ΕΝΠ επί της Αγίας Νάπας, που έγινε σήμερα (13/8).
13/08 @ 23:19
Κοινή ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και Εθνικού Άχνας, για αλλαγή στην ώρα έναρξη του φιλικού αγώνα.
13/08 @ 22:43
Η Πάφος κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας της με την ΕΝΠ λόγω της συμμετοχής της στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
13/08 @ 20:44
Το ποδόσφαιρο είναι ιδεολογία της ειρήνης Διάβασα στην εφημερίδα και στα ΜΚΔ για τον θάνατο του Παλαιστίνιου ποδοσφαιριστή Σουλεϊμάν Αλ-Ομπέιντ, γνωστού και ως «παλαιστίνιος Πελέ».
13/08 @ 20:28
Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα κόντρα στη Freedom24 Krasava ΕΝΥ το απόγευμα της Τετάρτης (13/08).
13/08 @ 19:54
Ανόρθωση και Ολυμπιακός έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Αμμοχώστου.
BEST OF THEMASPORTS