Πάει για την πρώτη της μεταγραφή η Ανόρθωση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά την αποχώρηση του Ζίβκοβιτς η Ανόρθωση ήταν δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον Απόστολο Μακρίδη να αξιολογεί αρκετές περιπτώσεις και να καταλήγει στον Σκοπιανό Ντέγιαν Ίλιεφ.
Ο Ίλιεφ την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην UTA Arad Ρουμανίας όπου τα πήγε αρκετά καλά και ήδη η Μεγάλη Κυρία κατέθεσε πρόταση στον 30χρονο Ίλιεφ και πλέον αναμένει την απάντηση του.
Ο Ίλιεφ στο βιογραφικό του έχει την παρουσία του στις ακαδημίες της Άρσεναλ ενώ έπαιξε επίσης σε Σρέσμπουρι, Γιαγκελόνια, , Ελσίνκι, Σεράγεβο, Τρέντσιν.
Πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία πραγματοποίησαν οι ομάδες μας μέχρι στιγμής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 20:18
Η ενημέρωση...
14/08 @ 16:42
Σε επαφές βρίσκονται Ανόρθωση και Freedom24 Krasava ENY για τη μεταγραφή του Ματίας Σπόλιαριτς στην ομάδα του Ύψωνα.
14/08 @ 15:36
Ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με αφορμή την μαύρη επέτειο της 2ης φάσης της τουρκικής εισβολής.
14/08 @ 14:34
Ανάρτηση από τους οργανωμένους της Ανόρθωσης για την Αμμόχωστο και την δεύτερη φάση της εισβολής πριν από 51 χρόνια...
14/08 @ 11:55
Η Ανόρθωση πήρε ήδη έναν δανεικό από την ΑΕΚ Αθηνών, τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Ελιάν Σόσα.
14/08 @ 10:27
Με ανάρτηση του στα social media ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο, τη δεύτερη φάση τις τουρκικής εισβολής, η οποία έγινε σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια (14/08/1974).
BEST OF THEMASPORTS