Έδωσε χρόνο και σε αυτόν ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Τσαρλς Άπια πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΕΝΠ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανοίγει περισσότερο το υφιστάμενο ρόστερ.




Ο πατέρας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, Άντονι, θα αναλάβει καθήκοντα στην Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA), όπου θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των νέων οδηγών, σύμφωνα με τους The Times.
Ο πρόεδρος της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, εντυπωσιάστηκε από το έργο του Άντονι Χάμιλτον ως μέρος του προγράμματος ανάπτυξης νέων οδηγών (Young Driver Development Pathway) τους τελευταίους 18 μήνες. Αναμένεται ότι τώρα η πρωτοβουλία αυτή θα περάσει στην FIA και ο Χάμιλτον θα γίνει επίσημα στέλεχος της οργάνωσης.
Η επιθυμία του Άντονι Χάμιλτον είναι να προστατεύσει τους νέους οδηγούς και να βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση των εθνικών πρωταθλημάτων νέων. Οι ενέργειές του κατά τη διάρκεια του γκραν πρι της Αυστραλίας, όταν αγκάλιασε τον Ίσακ Χατζάρ για να τον παρηγορήσει μετά το ατύχημά του στον γύρο σχηματισμού, αναγνωρίστηκαν παγκοσμίως.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις