Να τελειώσει με θετικό πρόσημο η χρονιά (Πιθανή εντεκάδα)

Να τελειώσει με θετικό πρόσημο η χρονιά  (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Απόλλωνας θέλει να κλείσει ιδανικά την σεζόν με τα δύο παιχνίδια που απομένουν και θα ξεκινήσει από την ΑΕΚ

Για τον Απόλλωνα η φετινή σεζόν έκλεισε με αποτυχία αλλά στο στρατόπεδο των γαλάζιων θέλουν στα δύο παιχνίδια που απομένουν να δώσουν τα πάντα και να κλείσουν θετικά την φετινή σεζόν. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν είναι προπονητής που δέχεται να χάνει και αυτό σίγουρα θα το έχει μεταδώσει στους παίκτες του έτσι ώστε να τα δώσουν όλα στα ματς με ΑΕΚ και Άρη έτσι ώστε να έρθει η νίκη. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν Κβίντα και Βεισμπεκ. Αμφίβολος ο Λαμ.

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Λέουβεμπεργκ,  Μπαραόνα,  Βούρος,  Κβίντα,  Μαλεκκίδης,  Βεισμπεκ,  Χαμπος,  Ντιον, Μπουαγκάρ , Ντουοντού,  Γιουσέφ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στην κούρσα για το χρίσμα του ΔΗΣΥ ο Γιώργος Παμπορίδης - «Όσοι πιστοί προσέλθετε»

Στην κούρσα για το χρίσμα του ΔΗΣΥ ο Γιώργος Παμπορίδης - «Όσοι πιστοί προσέλθετε»

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Παμπορίδης μπαίνει και επίσημα στην κούρσα για το χρίσμα του κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει το χρίσμα στην εσωκομματική διαδικασία.