Το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Καρμιώτισσα έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με 1-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το δεύτερο ημίχρονο όμως άργησε να ξεκινήσει περίπου 11-12 λεπτά, επειδή διαπιστώθηκε ότι στην εστία μπροστά από το Βόρειο πέταλο, τα δίχτυα ήταν σκισμένα, με αποτέλεσμα να επιδιορθωθούν όπως-όπως για να γίνει η σέντρα!
Σημειώνουμε πάντως ότι τα άλλα δύο αποψινά παιχνίδια, ΕΝΠ-Εθνικός και Ομόνοια Αραδίππου-Ομόνοια 29Μ ξεκίνησαν κανονικά στην ώρα τους.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/08 @ 22:54
Απόλυτα υπαρκτό και πολύ πιθανό το σενάριο για αναβολές αγώνων στην 1η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος λόγω των... Ευρωπαίων μας.
10/08 @ 14:05
Ο 33χρονος Ελβετός επιθετικός, Χάρις Σεφέροβιτς, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα Κυπριακών ομάδων για ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
09/08 @ 22:50
Γεμάτα δράση τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα
09/08 @ 22:00
Ο Απόλλωνας τα είπε σε φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και κέρδισε με ανατροπή και τελικό σκορ 1-2
09/08 @ 14:57
Το Football Meets Data αναλύει τις πιθανότητες των ομάδων μας, Ομόνοια, Άρη, Πάφο και ΑΕΚ να βρεθούν στον επόμενο γύρο
09/08 @ 14:25
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, με ανάρτηση του τοποθετείται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ανόρθωση με τη μη αδειοδότηση του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.
BEST OF THEMASPORTS