Ο «φάκελος Λοίζου» και το τρελό σενάριο για Απόλλωνα…
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε ηλικία 39 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.
Ο Πορτογάλος αρχηγός θα πει το τελευταίο του αντίο στα γήπεδα στο φινάλε των play off της Super League απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα (11/5 - 20:00), στο οποίο οι ασπρόμαυροι θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να βγουν τρίτοι και να οδηγηθούν στο Europa League.
Στα... παιχνίδια που παίζει η ποδοσφαιρική μοίρα, είναι ο αντίπαλος που πρωτοεμφανίστηκε στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια, αλλά και που θα πει το τελευταίο του αντίο στα γήπεδα. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ΑΕΚ.
Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 2008 όταν ο αμούστακος τότε Βιεϊρίνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας, στην ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων με 1-1.
17 χρόνια μετά και έχοντας στο παλμαρέ του μία πλούσια πλέον καριέρα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Τούμπα, με αντίπαλο την ομάδα που βρήκε μπροστά του, όταν τον πρωτογνώρισε η Τούμπα.
sdna.gr