Βάζουν στο κόλπο Κυπριακή ομάδα για τον Ραούλ Πατρέτα - Παίζει στο MLS
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη ενόψει Ιανουαρίου, φέρεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, Ραούλ Πατρέτα, σύμφωνα με το transfermarkt.


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα αγωνιστεί για τελευταία φορά φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ!
Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικέφαλου του Βορρά» έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας την οποία υπηρέτησε πιστά, καλώντας τους να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι της Κυριακής (11/5, 20:00).
«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ένας τελευταίος αγώνας. Σας περιμένω όλους στην Τούμπα», είπε χαρακτηριστικά, σε βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους επισημους λογαριασμούς της στα social media!
Δείτε το βίντεο:
Για μια νίκη ακόμη...#PAOK #OurWay #TheLeader #Vieirinha pic.twitter.com/3YRBfxBWu9
— PAOK FC (@PAOK_FC) May 9, 2025
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις