ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η πανέμορφη ντρίμπλα και ασίστ του 17χρονου Μιχάλα στο 0-2 - Η κίνηση του Ευαγόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εικόνα του αγώνα
Μετά το πρώτο 20λεπτο η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που έδειχνε να ψάχνει περισσότερο το γκολ και απείλησε με τον Μαυρουδή στο 23' όμως ο Παναγή έκανε μεγάλη απόκρουση.
Τελικά η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που βρήκε το γκολ στο 32' με κοντινό πλασέ του Ευαγόρα Χαραλάμπους ενώ δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή!
Στην επανάληψη δεν είχαμε μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το 77' όμως ένα τρελό φινάλε έφερε τέσσερα γκολ! Οι ερυθρόλευκοι με γκολ των Ντε Λούκας στο 77' και Ευθυμίου στο 79' ισοφάρισαν όμως στο 82' ο Ίλιεφ με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-3 για την Κυρία!
Στο 90' ο Θεοδώρου με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 2-4 γράφοντας τον επίλογο της χρονιάς για τις δύο ομάδες.
LIVE:
Ενδεκάδες:
Νέα Σαλαμίνα: Καλανίδης, Ντε Λούκας, Μιχαήλ, Καρλίτος, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Λέτζιακς, Μπαχάσα, Μαυρουδής, Βίκτωρος, Κατσιάρης.
Ανόρθωση: Παναγή, Αρτυματάς, Θεοδώρου, Παρούτης, Χαραλάμπους Σ., Σταμούλης, Μλάντοβιτς, Πασχάλη, Μιχάλας, Χαραλάμπους Ε., Πέτρου.
Παρασκευή, 09.05.2025 / 19:00
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου - ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου
Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»
Διαιτητής: Νεοφύτου Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγγελίδης Σάββας
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Χριστοδούλου Ιωάννης
AVAR: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας