Να μην «πληρώσει» τα... «σπασμένα» η ΑΕΛ
Ήταν που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ΑΕΛ το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (02/11) με αντίπαλο την Πάφο, έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά και την ψεσινή ήττα των πρωταθλητών από την Ομόνοια.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Λίγο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final-4 της Euroleague, το μυαλό όλων των οπαδών του τριφυλλιού γυρνάει γύρω από τον Ματίας Λεσόρ; Θα είναι ή όχι παρών στα παιχνίδια της ομάδας στο Άμπου Ντάμπι;
Ο Γάλλος συνεχίζει την προετοιμασία του με το ατομικό του πρόγραμμα σε μια προσπάθεια να είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.
Στο προφίλ του γυμναστή, Φρεντ Κοζέ στο instagram, ο οποίος έχει αναλάβει ένα μέρος της επιστροφής του σέντερ του Παναθηναϊκού στα παρκέ ανέβηκε ένα βίντεο απο τις ασκήσεις, εκτός γηπέδου, αλλά και στο παρκέ που κάνει με τον Γάλλο.
Ο εν λόγω γυμναστής, μάλιστα, ευχαρίστησε τον συνάδελφο του από τον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Πασπαλά, με τον οποίο συνεργάζονται στην αποθεραπεία του Λεσόρ.
Θυμίζουμε ότι χθες σε δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν επεσήμανε ότι περιμένει από τον Λεσόρ να είναι έτοιμος και να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της ομάδας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: sport-fm.gr