«Καρφί» για Παπασταύρου - «Φαίνεται ότι έπιασαν τόπο οι δηλώσεις του»

«Καρφί» για Παπασταύρου - «Φαίνεται ότι έπιασαν τόπο οι δηλώσεις του»

Στις σημερινές δηλώσεις που έκανε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, έριξε το... «καρφί» του για τις καυστικές τοποθετήσεις που έγιναν μετά τον πρώτο ημιτελικό, από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου.

Η χαρακτηριστική τοποθέτηση του:

«Δεχτήκαμε μία πέρα για πέρα άδικη κόκκινη κάρτα πάνω στον Αϊτόρ. Δεν ήταν κόκκινη σε καμία περίπτωση, είχαμε εχθρική αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Φαίνεται ότι έπιασαν τόπο οι δηλώσεις του κ. Παπασταύρου, έγινε αυτό που φοβόμασταν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικό βίντεο: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη Λάρνακα - Φαίνεται να υπήρξε σύγχυση με τον νέο δρόμο

Σοκαριστικό βίντεο: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη Λάρνακα - Φαίνεται να υπήρξε σύγχυση με τον νέο δρόμο

Σύγχυση από τη νέα διαμόρφωση του δρόμου φαίνεται να οδήγησε σε νέο τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης στη Δεκέλεια, στην περιοχή Ορόκλινης της Λάρνακα, προκαλώντας εκ νέου ανησυχία για την ασφάλεια στο υπό κατασκευή οδικό τμήμα κοντά στην περιοχή του ξενοδοχείου Radisson Beach.