Ο Καζού έφτασε τις 100 εμφανίσεις με τον Άρη και η ομάδα της Λεμεσού με σχετική ανάρτηση τιμά τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και συνεπείς ποδοσφαιριστές της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Δυο Σέρβους παίχτες ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ. Τους Μιλοσάβλιεβιτς και Στεφάνοβιτς. Το κοινό σημείο των δυο παιχτών, ότι ήταν συμπαίχτες στην Μπάνκα Τόπολα.
Προσεχώς αναμένονται ανακοινώσεις για νέες προσθήκες στην ΑΕΛ. Η στήλη έμαθε, ότι του Ιταλού στόπερ Πιτσίνι (πρώην παίχτη της Ίβερτον Σπορτ Ελβετίας) και του Νατέλ, δεν «παίζουν» στην μεταγραφική λίστα της Λεμεσιανής ομάδας.
Με αφορμή τις πληροφορίες των τελευταίων δυο ημερών, ότι η ΑΕΛ είναι σε επαφές και με τρίτο «συμπαίχτη» (μετά τον Κρις Παναγιώτου και την IC Markets), κυκλοφορούν φήμες ότι επίκειται δυνατή χορηγική συνεργασία με την εταιρία Columbia.